Подарихме осем килограмова торта за премиерата на спектакъла „Осмото чудо“ на ансамбъл „Българе“

Премиерата на спектакъла „Осмото чудо“ на ансамбъл „Българе“, се състоя на 14 юни в зала 1 на НДК. Гостите на афтърпартито, на подготвяното три години представление, имаха възможност да се насладят на вкусна осем килограмова торта от Си Комерсиал 7.

Снимка 1

Тортата предизвика интереса и на актьора Бен Крос

Освен като спонсор Си Комерсиал 7 подкрепи ансамбъл „Българе“ и със специално приготвената за тях торта, в която сладкарският ни екип, както винаги вложи много внимание и любов. Йорданка Кирова, организатор производство, сподели, че това е: „Най-вкусната ни шоколадова торта“. За украсата на сладкото изкушение са използвани снимки на ансамбъл „Българе“, принтирани с годни за консумация мастила, върху вафлени кори.

Снимка 2

Изпълненията на ансамбъла възхитиха публиката.

Преди да се насладят на нашата торта, не само гостите на афтърпартито, а и над 4000-те зрители в зала 1 на НДК, се насладиха на изпълнението на „Българе“. В новия им спектакъл музикално-танцовите фолклорни изпълнения са придружени от филм, с участието на холивудския актьор Бен Крос. Той изпълнява ролята на журналиста от „Таймс“, Джеймс Баучер, верен приятел и почитател на българския фолклор. Във филма разказът на Джеймс Баучер преминава през 7 музикално-танцови картини, изиграни от танцьорите на ансамбъла.

Създателят, хореограф и режисьор на „Българе“, Христо Димитров сподели преди премиерата: „Сигурен съм, че след появата на този спектакъл изкуството в България няма да бъде същото и хората, видели този спектакъл, няма да са същите. Щастлив съм, че най-после този мой проект ще стигне до зрителите и у нас, и по света.“

Премиерата на „Осмото чудо“ бе уважена от много обществени фигури и популярни личности, както и от представители на спонсорите на ансамбъл „Българе“.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *