Си Комерсиал 7 представи Dома на международното изложение ИнтерФуд & Дринк в Интер Експо Център в София

По време на изложението се представихме с един от най-хубавите щандове, решен изцяло в бяло и червено той привлече вниманието на посетителите на изложението и на гостите на Си Комерсиал 7. Част от гостите ни бяха представители на бизнеса, които проявиха интерес към партньорство със Си Комерсиал 7. Посетиха ни също Христо Димитров – директор и основател на ансамбъл „Българе“, както и представители на издателство „Санома Блясък“, сп. „Жената днес“, сп. „Черга“, Bulgaria on air.

Собственикът на медийната група „Кю мюзик медия груп“, Виктор Касъмов сподели, че когато е видял щанда е решил, че фирмата е чуждестранните изложители. Така станахме обект на интерес за част от телевизиите в медийната му група. Телевизия InLife също засне репортаж с наше участие. А наш рекламен клип ще се излъчва в предаването „Шпионката на Коко“ по телевизиите Евроком и ТВ 1. Със самия Коко също се срещнахме на изложението.

Погледите на минувачите привличаха и  сухите пасти, които раздавахме за дегустация. Безспорно най-много любопитни погледи се събираха по време на изпълненията на Георги Петров от „Тримата тенори“. Цялата публика, която той събра получи подарък – диск с изпълненията на триото.

Изложението продължи четири дни от 9-ти до 12-ти ноември и се проведе в Интер Експо Център гр. София. Потребителите имаха възможност да се запознаят от близо с продуктите Dома, включително с новите сухи пасти MAX с вкус на малина и какао.

Зад себе си оставихме едно успешно изложение, а пред себе си още отворени врати за бъдещи сътрудничества и разширяване на бизнеса. Но най-важната оценка беше тази на потребителите, които споделяха, че харесват и купуват продуктите Dома.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *