Производствената база на Си Комерсиал 7 е оборудвана с последно поколение техника за производството на пандишпан. Тук се произвеждат всички видове продукти, които се правят от полуфабриката пандишпан. Техниката  е създадена от пионерите в производството  на тази вкусотия – италианците. Две напълно автоматизирани поточни линии – система от тръбопроводи, помпи и конвейри създават по над 14000 продукта в час. По специалните конвейри продуктите достигат до много бързи пакетиращи машини, които ги опаковат, поставят ги в кашони и така започва техният живот  по световните търговски мрежи.

Ролята на човека – тя е сложна и крайно отговорна – извеждане на строго фиксирани технологични параметри и техния контрол,  подбор на най-качествените суровини, умело съчетани във вкусните рецепти на нашите продукти, предпочитани в над 25 държави по света, докосване до най-малкия детайл, правещ бранда ни Дома познат и предпочитан.

Основните суровини на пандишпана са: брашно, което има точно определени параметри, произвеждано специално за нашите продукти; яйцата, които използваме, са пресни, но са стабилизирани чрез пастьоризация, за да бъдат приложими в индустриално производство, съхраняват се при определени температурни условия в хладилни съоръжения; ароматът на продуктите ни се допълва и от висококачественото холандско какао, произвеждано от най-елитните сортове, отглеждани единствено в Гана и преработени във втората по големина компания в света за производство на какао; плодовите пълнежи са с до 35% съдържание на истински плод и натурални оцветители, съответстващи на асортимента на продукта; набухвателите ни са добре познатите на всички сода бикарбонат и амонячна сода за приготвянето на домашни сладкиши; за стабилизиране микробиологията на продуктите си слагаме щипка лимонтозу, както едно време нашите баби правели, когато варели мармалади и сладка;

Дълготрайността на нашите продукти се гарантира от високата хигиена на производство – работа със специално работно облекло, работа с маски и с ръкавици, специално пречистване на въздуха от йонизиращи апарати, модерни препарати, които гарантират чистота на производствените съоръжения, а от там – и на продукта.